Se freaca margarina cu mixerul pana devine spumoasa. Se pune intr-o cana praful de puding cu 3 linguri de lapte si se amesteca, restul de lapte se pune la fiert cu 5 linguri de zahar si se pregateste o budinca mai groasa care se raceste in apa amestecand mereu pt a nu face pielita deasupra ( arata urat in crema ). Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina frecata. 300g zahar se pune la foc pana se topeste tot dupa care se toarna pe 2 foi si se intinde pe intreaga suprafata. Se pune prima foaie cu caramelul in sus, se intinde crema, se adauga foaia simpla, iarasi crema dupa care punem foaia cu caramelul in jos si mai intindem un strat subtire de crema si se orneaza cu ciocolata razuita. Se lasa pana a doua zi pt a se topi caramelul.

Se freaca margarina cu mixerul pana devine spumoasa. Se pune intr-o cana praful de puding cu 3 linguri de lapte si se amesteca, restul de lapte se pune la fiert cu 5 linguri de zahar si se pregateste o budinca mai groasa care se raceste in apa amestecand mereu pt a nu face pielita deasupra ( arata urat in crema ). Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina frecata. 300g zahar se pune la foc pana se topeste tot dupa care se toarna pe 2 foi si se intinde pe intreaga suprafata. Se pune prima foaie cu caramelul in sus, se intinde crema, se adauga foaia simpla, iarasi crema dupa care punem foaia cu caramelul in jos si mai intindem un strat subtire de crema si se orneaza cu ciocolata razuita. Se lasa pana a doua zi pt a se topi caramelul.