Sunt usor de facut,iar rezultatul a fost neasteptat de bun.

Se amesteca ouale cu zaharul vanilat, zaharul tos, sarea si coaja de lamaie. Apoi am adaugat iaurtul si am mixat.

Dupa aceea am cernut peste compozitie faina impreuna cu praful de copt si am mixat pana cand compozitia a devenit omogena. Rezulta un aluat elastic si gros incat nu curgea de pe lingura. (mai gros decat aluatul de clatite).

Se lasa sa se odihneasca aluatul timp de 10 minuteIntre timp se inginege uleiul.

Cand uleiul s-a incins suficient de mult,se da focul f.mic si am inceput sa pun cu lingurita gramajoare de aluat in baia de ulei.

Am lasat gogosile cat sa se rumeneasca pe toate partile.(este bine sa incercati mai intai 1-2 gogosele sa vedeti daca sunt patrunse,asa putei regla puterea focului.

Daca este prea incins,gogoselele nu se fac in mijloc).

Se servesc pudrate cu zahar.