1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. 3. Pe margine vom pune crema de branza, vom rasuci, iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb. 4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat, ceapa rosie, capere, cascaval afumat, rosii cherry. 5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. 6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. 3. Pe margine vom pune crema de branza, vom rasuci, iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb. 4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat, ceapa rosie, capere, cascaval afumat, rosii cherry. 5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. 6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.