Prima data ne ocupam de crema de dovleac. Intr-un vas, punem 2-3 linguri cu ulei, adaugam dovleacul ras si calim pana se evapora lichidul. Punem zahar, grisul in ploaie (3 linguri), scortisoara si nuci, omogenizam bine si lasam deoparte la racit. Amestecam praful de copt cu faina, adaugam si celelalte ingrediente si framantam. lasam aluatul 15 minute la frigider, acoperit, dupa care il impartim in doua. Din fiecare bucata, intindem o foaie de marimea tavii, direct pe hartia de copt, altfel va fi mai dificil de transferat. Asezam prima foaie in tava, cu tot cu hartie, intepam din loc in loc cu furculita, presaram pe toata suprafata o lingura cu gris si repartizam uniform umplutura de dovleac, racita si iar presaram o lingura cu gris. Cu miscari rapide, transferam de pe hartia de copt si cea de-a doua foaie, deasupra umpluturii. Presam usor, intepam din loc in loc si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumeneste usor pe margini. Se portioneaza racita complet si se pudreaza cu zahar pudra. Spor si pofta sa aveti!Prima data ne ocupam de crema de dovleac. Intr-un vas, punem 2-3 linguri cu ulei, adaugam dovleacul ras si calim pana se evapora lichidul. Punem zahar, grisul in ploaie (3 linguri), scortisoara si nuci, omogenizam bine si lasam deoparte la racit. Amestecam praful de copt cu faina, adaugam si celelalte ingrediente si framantam. lasam aluatul 15 minute la frigider, acoperit, dupa care il impartim in doua. Din fiecare bucata, intindem o foaie de marimea tavii, direct pe hartia de copt, altfel va fi mai dificil de transferat. Asezam prima foaie in tava, cu tot cu hartie, intepam din loc in loc cu furculita, presaram pe toata suprafata o lingura cu gris si repartizam uniform umplutura de dovleac, racita si iar presaram o lingura cu gris. Cu miscari rapide, transferam de pe hartia de copt si cea de-a doua foaie, deasupra umpluturii. Presam usor, intepam din loc in loc si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumeneste usor pe margini. Se portioneaza racita complet si se pudreaza cu zahar pudra. Spor si pofta sa aveti!