Buna,Azi gatim o reteta de post delicioasa- Hummus, e foarte usor de facut si nici nu va trebuie multe ingrediente! Pentru sectiunea noastra de retete, primim in fiecare saptamana cate o reteta nou nouta de la bloggeri nostri culinari, asa ca daca suneti in pana de idei, stati pe-aproape! Nu-ti trebuie decat: boabe de naut fierte, ulei de masline, sare si piper si e gata in 30 de minute.

Dati-mi de stire daca v-a reusit sau nu!http://www.veggie.ro/blog/ro/reteta-de-hummus-delicious/Boabele fierte de naut se trag la tigaie in ulei cu ceapa sau praz.

Toate ingredientele se adauga in blender, incepand cu cele mai umede pana la cele mai uscate. Boabele de naut trebuie sa fie cuprinse in lichid macar pana la 1/2 ca sa aveti o consistenta buna dupa mixare ; daca nu aveti suficient lichid compeltati cu zeama ramasa de la fiert sau merge si cu apa calda.

Mixati bine toate ingredientele la blender (mai putin boiaua pentru decor) pana devine o pasta usor tartinabila.

Decorati cu boia inainte de servire (secretul e sa o imprastiati in ploaie cu ajutorul unei site mici) sau cu ulei de susan sau cu orice alte bunatati.

Pofta mare!