Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta, se adauga 1 morcov dat prin razatoare, o ceapa taiata marunt, un ardei gras, sare dupa gust, 2 lingurite Delikat legume. Cand este totul fiert, se caleste separat o ceapa, peste care se adauga o cana de rosii cubulete la cutie. Se da cateva clocote, se toarna peste ciorba ceapa cu rosiile. Se mai lasa 5 minute, apoi se ia de pe foc. Se decoreaza cu verdeata si se serveste cu crutoane si muraturi de sezon. Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea. Pofta Buna!Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta, se adauga 1 morcov dat prin razatoare, o ceapa taiata marunt, un ardei gras, sare dupa gust, 2 lingurite Delikat legume. Cand este totul fiert, se caleste separat o ceapa, peste care se adauga o cana de rosii cubulete la cutie. Se da cateva clocote, se toarna peste ciorba ceapa cu rosiile. Se mai lasa 5 minute, apoi se ia de pe foc. Se decoreaza cu verdeata si se serveste cu crutoane si muraturi de sezon. Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea. Pofta Buna!