Detalii Prajitura cu Gem de Prune si Glazura de Ciocolata
Amestecam, pe rand, ingredientele, ultima fiind faina in care am incorporate praful de copt. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, nivelam si introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade. Lasam sa se coaca aproximativ 20-30 minute, pana trece testul scobitorii. Cat timp se raceste prajitura, preparam glazura. Topim ciocolata alba la bain marie cu apa, apoi incorporam uleiul. Turnam glazura alba (calda, dar nu fierbinte) peste prajitura racita si o intindem uniform. Dam prajitura la rece pentru 15-20 minute, apoi trasam dungi de ciocolata neagra si ne jucam putin cu o scobitoare. Lasam prajitura la rece 2-3 ore inainte de a o portiona si servi. Sa aveti pofta!Amestecam, pe rand, ingredientele, ultima fiind faina in care am incorporate praful de copt. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, nivelam si introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade. Lasam sa se coaca aproximativ 20-30 minute, pana trece testul scobitorii. Cat timp se raceste prajitura, preparam glazura. Topim ciocolata alba la bain marie cu apa, apoi incorporam uleiul. Turnam glazura alba (calda, dar nu fierbinte) peste prajitura racita si o intindem uniform. Dam prajitura la rece pentru 15-20 minute, apoi trasam dungi de ciocolata neagra si ne jucam putin cu o scobitoare. Lasam prajitura la rece 2-3 ore inainte de a o portiona si servi. Sa aveti pofta!