Detalii Cupcakes cu ciocolata alba
Mai intai pregatim compozitia pentru cupcakes. Intr-un bol punem untul moale, zaharul vanilat si zaharul. Mixam pana se incorporeaza bine. Adaugam ouale, Mixam dupa fiecare ou. Incorporam bine. Adaugam esenta de vanilie, mixam iar apoi adaugam si faina. Cernem cate 1 lingura de faina si mixam dupa fiecare lingura. Dupa ce punem aproximativ jumatate din cantitatea de faina adaugam putin lapte si mixam. Cernem usor si restul de faina iar apoi adaugam sarea si praful de copt. Turnam restul de lapte si omogenizam bine. Intr-o tava pentru cupcakes asezam hartiutele de copt. Punem in fiecare hartiuta cate 2 linguri de aluat. Introducem tava in cuptorul preincalzit si o lasam timp de 15-20 de minute la 180 grade C. Intre timp ne ocupam de crema ganache. Tocam ciocolata in bucatele marunte. Intr-o oala mica punem 100 ml frisca lichida. Cand a inceput sa fiarba, tragem oala de pe foc si adaugam bucatelele de ciocolata. Amestecam continuu pana se topeste ciocolata. Lasam la frigider pana se raceste si se intareste putin. Scoatem crema din frigider si o mixam pana se transforma intr-o crema deschisa la culoare. O mai lasam 5-6 minute in frigider iar apoi cu un pos ornam briosele. Sunt delicioase!Mai intai pregatim compozitia pentru cupcakes. Intr-un bol punem untul moale, zaharul vanilat si zaharul. Mixam pana se incorporeaza bine. Adaugam ouale, Mixam dupa fiecare ou. Incorporam bine. Adaugam esenta de vanilie, mixam iar apoi adaugam si faina. Cernem cate 1 lingura de faina si mixam dupa fiecare lingura. Dupa ce punem aproximativ jumatate din cantitatea de faina adaugam putin lapte si mixam. Cernem usor si restul de faina iar apoi adaugam sarea si praful de copt. Turnam restul de lapte si omogenizam bine. Intr-o tava pentru cupcakes asezam hartiutele de copt. Punem in fiecare hartiuta cate 2 linguri de aluat. Introducem tava in cuptorul preincalzit si o lasam timp de 15-20 de minute la 180 grade C. Intre timp ne ocupam de crema ganache. Tocam ciocolata in bucatele marunte. Intr-o oala mica punem 100 ml frisca lichida. Cand a inceput sa fiarba, tragem oala de pe foc si adaugam bucatelele de ciocolata. Amestecam continuu pana se topeste ciocolata. Lasam la frigider pana se raceste si se intareste putin. Scoatem crema din frigider si o mixam pana se transforma intr-o crema deschisa la culoare. O mai lasam 5-6 minute in frigider iar apoi cu un pos ornam briosele. Sunt delicioase!