Are un gust divin! am gasit-o in revista Practic in bucatarie nr. 11/2011, pag 38; asta ca sa nu mai fiu banuita de blatse pune hartie de copt in tava si se aseaza cele 2 cani de nuca prajita;pregatim apoi blatul din 7 albusuri batute spuma, 7 lg de zahar, 7 lg nuca macinata, 3 lg faina si praful de copt.

Turnam compozitia obtinuta peste nuca din tava si o dam la copt pentru 30 min;cand e copt blatul il rasturnam;indepartam hartia de copt si peste stratul de nuca intindem crema de ciocolata;inmuiem biscuiti in cafea si asezam peste crema de ciocolata; iar cele 7 galbenusuri le amestecam cu 7 lg de zahar si 3lg apa si le fierbem pe baie de aburi;dupa ce s-a racit amestecam cu frisca batuta, omogenizam si o asezam peste stratul de biscuiti,se orneaza cu cacao sau cu ciocolata razuita.se folosesc biscuiti mai subtiri, cei populari se inmoaie mai greu si tin la taiat daca vreti sa topiti ciocolata in loc de crema trebuie sa asezati biscuiti imediat pentru ca se ingheaga si biscuiti nu se mai lipesc