1. Vom praji putin nucile la cuptor. 2.

Se bat albusurile cu un praf de sare, adaugandu-se treptat zaharul pudra si zeama de lamaie. Se adauga cele 350 gr de nuci macinate amestecand usor cu telul pana la incorporare.

Impartim compozitia in trei si coacem pe rand foile in forma tapetata cu hartie de copt, la foc mic, 40 de minute. Diametru formei 22 cm.

Este coapta can incepe sa se rumeneasca pe margini. 3.

Pentru crema, amestecam galbenusurile cu zaharul tos si cele 6 lingurite de ness dizolvate intr-o lingura de apa.

Punem vasul la foc mic si amestecam continuu pana devine ca o ciulama. Se ia de pe foc si cat este inca fierbinte se adauga untul si se amesteca cu ajutorul unui tel pana la inglobare. 4. Se lasa la racit, apoi asamblam tortul. Se aseaza prima foaie, apoi un sfert din crema si un sfert din nucile oprite pentru ornat. Se procedeaza la fel pana la ultima foaie. Se imbraca apoi cu crema ramasa si se orneaza cu nuci, eventual putina frisca si nuci caramelizate. Se lasa la frigider cateva ore pentru a se intari crema. Diametrul formei 22 cm.1. Vom praji putin nucile la cuptor. 2.

Se bat albusurile cu un praf de sare, adaugandu-se treptat zaharul pudra si zeama de lamaie. Se adauga cele 350 gr de nuci macinate amestecand usor cu telul pana la incorporare.

Impartim compozitia in trei si coacem pe rand foile in forma tapetata cu hartie de copt, la foc mic, 40 de minute. Diametru formei 22 cm.

Este coapta can incepe sa se rumeneasca pe margini. 3.

Pentru crema, amestecam galbenusurile cu zaharul tos si cele 6 lingurite de ness dizolvate intr-o lingura de apa.

Punem vasul la foc mic si amestecam continuu pana devine ca o ciulama. Se ia de pe foc si cat este inca fierbinte se adauga untul si se amesteca cu ajutorul unui tel pana la inglobare. 4. Se lasa la racit, apoi asamblam tortul. Se aseaza prima foaie, apoi un sfert din crema si un sfert din nucile oprite pentru ornat. Se procedeaza la fel pana la ultima foaie. Se imbraca apoi cu crema ramasa si se orneaza cu nuci, eventual putina frisca si nuci caramelizate. Se lasa la frigider cateva ore pentru a se intari crema. Diametrul formei 22 cm. Se serveste a doua zi cand crema este intarita. Diametrul formei 22 cm.