Oala cu presiune am umlut-o cu apa ( de asta a iesit ciorba si nu iahnie! ) si ciolane, morcovi, cimbru, piper boabe si am fiert-o cam 45-50 minute. Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper. Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci. Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi. Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii. Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel.

Oala cu presiune am umlut-o cu apa ( de asta a iesit ciorba si nu iahnie! ) si ciolane, morcovi, cimbru, piper boabe si am fiert-o cam 45-50 minute. Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper. Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci. Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi. Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii. Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel. Am servit-o cu gogonele bulgaresti (de cumparat) si am pus putina zeama de la muratura in fiecare portie de ciorba.