Pozele de final nu sunt foarte reusite...dar gustul este delicios!Am pus la fiert cartofii, la foc mic, iar cand au fost gata i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am taiat rondele nu foarte groase.

Cat au fiert cartofii am pregatit amestecul de carne. Am pus la calit legumele, apoi am adaugat carnea tocata. Cand si-a schimbat culoarea am pus boia, delikat, piper si un pic de sare, apoi am adaugat sucul de rosii. Am lasat sa fiarba cca 20 min. Am adaugat busuiocul tocat, si am mai lasat la foc 15 min.

Cand carnea era aproape gata, am pus patrunjelul tocat, am potrivit de sare si piper, iar dupa cateva clocote, am stins focul.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu putin ulei, am pus un rand de felii de cartofi, un rand de compozitie de carne, un rand de cartofi, un rand de carne, un rand de carofi, si iar carne. Deasupra am pus amestecul de galbenus cu smantana.

Am dat la cuptor, la foc mic, ptr 30 min.

A iesit delicioasa Abia am reusit sa mai fac poze cu produsul final.