Intr-o oala punem apa, un praf de sare si o lingura de ulei. Le transferam pe foc, cand incepe sa clocoteasca apa punem foile de lasagna. Le fierbem 6-7 minute, le scoatem cu o paleta si le lasam sa se racoreasca. Intr-un bol punem branza faramitata, 4 galbenusuri, zaharul si mixam. Adaugam esenta si coaja rasa de portocala. Separat, batem cele 4 albusuri spuma, le incorporam cu ajutorul unei palete in compozitia de branza. Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam 3 foi de lasagna, un strat de branza si cateva visine. Punem iar foi, branza, visine, foi, branza si visine. Frisca lichida o mixam cu cele doua si zaharul pudra. Turnam acest amestec deasupra. Ar fi bine ca inainte sa fierbeti foile de lasagna, sa vedeti cam cate va intra intr-un strat, in functie de vasul pe care il folositi, ca sa stiti cate fierbeti. Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam 3 foi de lasagna, un strat de branza si cateva visine. Punem iar foi, branza, visine, foi, branza si visine. Frisca lichida o mixam cu cele doua si zaharul pudra. Turnam acest amestec deasupra. Ar fi bine ca inainte sa fierbeti foile de lasagna, sa vedeti cam cate va intra intr-un strat, in functie de vasul pe care il folositi, ca sa stiti cate fierbeti. Se scoate din cuptor, se lasa la racit si se serveste. Noi am taiat-o calda si o sa vedeti ca portia nu este perfecta, dar daca o taiati rece, veti obtine portii in care straturile se vor vedea frumos.

Intr-o oala punem apa, un praf de sare si o lingura de ulei. Le transferam pe foc, cand incepe sa clocoteasca apa punem foile de lasagna. Le fierbem 6-7 minute, le scoatem cu o paleta si le lasam sa se racoreasca. Intr-un bol punem branza faramitata, 4 galbenusuri, zaharul si mixam. Adaugam esenta si coaja rasa de portocala. Separat, batem cele 4 albusuri spuma, le incorporam cu ajutorul unei palete in compozitia de branza. Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam 3 foi de lasagna, un strat de branza si cateva visine. Punem iar foi, branza, visine, foi, branza si visine. Frisca lichida o mixam cu cele doua si zaharul pudra. Turnam acest amestec deasupra. Ar fi bine ca inainte sa fierbeti foile de lasagna, sa vedeti cam cate va intra intr-un strat, in functie de vasul pe care il folositi, ca sa stiti cate fierbeti. Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam 3 foi de lasagna, un strat de branza si cateva visine. Punem iar foi, branza, visine, foi, branza si visine. Frisca lichida o mixam cu cele doua si zaharul pudra. Turnam acest amestec deasupra. Ar fi bine ca inainte sa fierbeti foile de lasagna, sa vedeti cam cate va intra intr-un strat, in functie de vasul pe care il folositi, ca sa stiti cate fierbeti. Se scoate din cuptor, se lasa la racit si se serveste. Noi am taiat-o calda si o sa vedeti ca portia nu este perfecta, dar daca o taiati rece, veti obtine portii in care straturile se vor vedea frumos.