Amestecam intr-un bol faina, sarea, bicarbonatul si zaharul. Adaugam apa treptat si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. La final punem cele 6 linguri de ulei si amestecam. Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins pe foc. Turnam un polonic din compozitie si coacem clatita la foc mediu. Cand marginile s-au rumenit putin, o putem intoarce pe cealalta parte. Clatitele le punem una peste alta, astfel se vor fragezi. La final le umplem cu gemul/dulceata preferata. Pofta buna!Amestecam intr-un bol faina, sarea, bicarbonatul si zaharul. Adaugam apa treptat si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. La final punem cele 6 linguri de ulei si amestecam. Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins pe foc. Turnam un polonic din compozitie si coacem clatita la foc mediu. Cand marginile s-au rumenit putin, o putem intoarce pe cealalta parte. Clatitele le punem una peste alta, astfel se vor fragezi. La final le umplem cu gemul/dulceata preferata. Pofta buna!