Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii. Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta. Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc. Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor. Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim. Pofta buna!Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii. Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta. Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc. Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor. Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim. Pofta buna!