Se sterge puiul, se trece prin flacara (adica :)) se parleste ), se spala, se strege din nou cu un servet. Se taie in doua bucati. Se unge cu lamaie.

Se impaneaza cu usturoi.

Condimentele se mojareaza, se amesteca cu 2-3 lg ulei de masline, se unge puiul cu o pensula, se pun bucatele de unt deasupra si se aseaza in tava pe un pat de mere taiate cubulete.

Se pune in cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 1.5 ore, la foc mediu.

OrezulIntr-o tigaie incinsa se adauga putin ulei de masline, se caleste foarte putin usturoiul apoi se adauga ghimbirul, ceapa, condimentul; se calesc putin impreuna, cam 1-2 minute.

Se adauga orezul spalat, supa/apa fierbinte, se potriveste la sare, se fierbe circa 10 minute, se adauga mararul tocat marunt, se acopera cu un prosop si se lasa de-o parte, timp de 15-20 minute. Pofta buna!