Vinetele, ardeii si rosiile se coc, se curata de coji, se toaca traditional cu lingura de lemn sau cu orice tocator din lemn. Legumele tocate se pun intr-un castron. Se adauga sarea, apoi treptat se adauga si uleiul si se amesteca totul foarte bine. Ceapa se trece prin razatoarea cea mai fina si se amesteca bine cu celelalte legume. Cu aceasta salata traditionala ... se pot umple rosii, ardei ... si se pot face ornamente absolut delicioase si ... mult mai atractive din punct de vedere estetic decat ce am ... incercat eu.

Vinetele, ardeii si rosiile se coc, se curata de coji, se toaca traditional cu lingura de lemn sau cu orice tocator din lemn. Legumele tocate se pun intr-un castron. Se adauga sarea, apoi treptat se adauga si uleiul si se amesteca totul foarte bine. Ceapa se trece prin razatoarea cea mai fina si se amesteca bine cu celelalte legume. Cu aceasta salata traditionala ... se pot umple rosii, ardei ... si se pot face ornamente absolut delicioase si ... mult mai atractive din punct de vedere estetic decat ce am ... incercat eu.