Este o reteta care am vazut-o saptamana asta la prima tv prezentata de bucatarasii tineri de la emisiunea Flavours-3bucatari ... si pentru ca mi-a placut foarte mult am vrut sa vi-o prezint si voua... in cateva cuvinte reteta simpla si rapid de facut si care a iesit delicioasa si frageda si sper sa va placa si voua!Cotletele se spala bine si se usuca in prosop de hartie. Se pun pe un grill/gratar bine incins sa se rumeneasca putin pe fiecare parte.

Din ceapa, usturoi, ulei, sare si piper se face un mujdei prin care se tavalesc cotletele rumenite si se pun in tava cu tot cu sosul ramas.

Peste carne se zdrobeste rosia care apoi se lasa si ea in tava.

Se da la cuptor tava neacoperita, aproximativ 30 minute - depinde cat de bine facuta o preferati.

Se serveste cu pireu sau cartofi natur (eu am fiert cartofii si apoi i-am calit in tigaia in care am rumenit carnea si am adaugat un cub de unt ). Deasemenea se serveste cu salata proaspata. (noi am avut salata de sfecla rosie- vezi poza)