Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam. Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie. Faina o cernem si o adaugam lingura cu lingura. Ciocolata o taiem cubulete, visinele le facem bucatele si le incorporam in compozitia de mai sus. Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz. Cu o lingurita luam din compozitie si asezam gramajoare. Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Dupa circa 15 minute, ne uitam la biscuiti, si daca au prins o culoare aurie, inseamna ca sunt gata, daca nu ii mai lasam putin, pana sunt ei copti. Ii scoatem la racorit apoi servim . Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic. Din aceasta compozitie va ies circa 55 de biscuiti.

Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam. Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie. Faina o cernem si o adaugam lingura cu lingura. Ciocolata o taiem cubulete, visinele le facem bucatele si le incorporam in compozitia de mai sus. Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz. Cu o lingurita luam din compozitie si asezam gramajoare. Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Dupa circa 15 minute, ne uitam la biscuiti, si daca au prins o culoare aurie, inseamna ca sunt gata, daca nu ii mai lasam putin, pana sunt ei copti. Ii scoatem la racorit apoi servim . Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic. Din aceasta compozitie va ies circa 55 de biscuiti.