Faina se amesteca cu untura apoi adaugam ouale, sarea, zaharul, zaharul vanilat coaja rasa de lamaie si praf de copt si framantam totul bine pana se omogenizeaza. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare. Se imparte in trei coca obtinuta si fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime. Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus. Peste adaugam cercul de aluat mijlociu, repetam faza cu albusul si punem cercul mai mic. Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat. Se preseaza mijlocul fiecareia. Se pun la copt in ulei incins. Dupa coacere se scot, se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars, zahar pudra sau cu ambele.

Faina se amesteca cu untura apoi adaugam ouale, sarea, zaharul, zaharul vanilat coaja rasa de lamaie si praf de copt si framantam totul bine pana se omogenizeaza. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare. Se imparte in trei coca obtinuta si fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime. Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus. Peste adaugam cercul de aluat mijlociu, repetam faza cu albusul si punem cercul mai mic. Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat. Se preseaza mijlocul fiecareia. Se pun la copt in ulei incins. Dupa coacere se scot, se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars, zahar pudra sau cu ambele.