Legumele se spala foarte bine sub jet de apa rece, dupa care se sterg usor cu un prosop absorbant. Le curatam si le tocam dupa preferinta. Se curata cepele de foi, se toaca marunt si se freaca cu un praf de sare si o lingura de ulei (isi lasa iuteala si se inmoaie). Se continua cu celelalte legume, inclusiv maslinele. Cascavalul se rade fin. Le amestecam pe toate intr-o salatiera. Ornam cu bucatele de somon (felii de lamaie) si servim. Ajustati gustul de sare si ulei dupa plac, dar tineti cont ca somonul si cascavalul au suficient de multa sare. Pofta buna!Legumele se spala foarte bine sub jet de apa rece, dupa care se sterg usor cu un prosop absorbant. Le curatam si le tocam dupa preferinta. Se curata cepele de foi, se toaca marunt si se freaca cu un praf de sare si o lingura de ulei (isi lasa iuteala si se inmoaie). Se continua cu celelalte legume, inclusiv maslinele. Cascavalul se rade fin. Le amestecam pe toate intr-o salatiera. Ornam cu bucatele de somon (felii de lamaie) si servim. Ajustati gustul de sare si ulei dupa plac, dar tineti cont ca somonul si cascavalul au suficient de multa sare. Pofta buna! Ajustati gustul de sare si ulei dupa plac, dar tineti cont ca somonul si cascavalul au suficient de multa sare. Puteti imbunatati salata dupa preferinta (cu oua fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salata verde, ardei gras verde / galben, verdeata etc.).