Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita. Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga. Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam. Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite. Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider. Consumam dupa cateva ore. Decoram cu fructe proaspete.

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita. Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga. Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam. Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite. Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider. Consumam dupa cateva ore. Decoram cu fructe proaspete.