Intr-o craticioara de inox, se pun la foc mic, laptele, zaharul si untul, impreuna cu pastaia de vanilie. Cand zaharul este topit integral se adauga cacaoa si ciocolata si se amesteca energic pentru omogenizarea completa. (Compozitia doar se aduce la punctul de fierbere, nu trebuie sa clocoteasca) Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi galbenusurile (rand pe rand) si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza totul. Albusurile se bat spuma (foarte bine) si se incorporeaza in compozitie. Se unge o tava/forma de copt cu putin unt sau ulei si se toarna compozitia obtinuta. Este suficient de densa, astfel ca biscuitii Oreo se asaza frumos, deasupra, din loc in loc. Se coace la 150 de grade pentru 25 de minute. (Sau testati cu o scobitoare). Dupa coacere, se lasa la racit in cuptor. Pentru glazura: se topesc untul cu ciocolata, se adauga cacaoa si se omogenizeaza totul. Glazura se toarna peste negresa rece. Se orneaza cu fructe de padure. Pofta buna!Intr-o craticioara de inox, se pun la foc mic, laptele, zaharul si untul, impreuna cu pastaia de vanilie. Cand zaharul este topit integral se adauga cacaoa si ciocolata si se amesteca energic pentru omogenizarea completa. (Compozitia doar se aduce la punctul de fierbere, nu trebuie sa clocoteasca) Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi galbenusurile (rand pe rand) si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza totul. Albusurile se bat spuma (foarte bine) si se incorporeaza in compozitie. Se unge o tava/forma de copt cu putin unt sau ulei si se toarna compozitia obtinuta. Este suficient de densa, astfel ca biscuitii Oreo se asaza frumos, deasupra, din loc in loc. Se coace la 150 de grade pentru 25 de minute. (Sau testati cu o scobitoare). Dupa coacere, se lasa la racit in cuptor. Pentru glazura: se topesc untul cu ciocolata, se adauga cacaoa si se omogenizeaza totul. Glazura se toarna peste negresa rece. Se orneaza cu fructe de padure. Pofta buna!