Cantitatile sunt mai mari deoarece am am avut un sarbatorit in familieCarnea spalata si tamponata cu hartie de bucatarie se portioneaza ca pentru gratar la 2-2,1/2cm grosimea.

Pulpele de pui le-am dezosat ca sa se patrunda mai usor si mai repede.

Toate acestea le-am asezonat dupa cum urmeaza;ceafa de porc am dat cu sare,piper si cimbru,pieptul de porc am dat cu sare,piper si boia,pulpele de pui am lasat doar sare si piper la fel si ciupercile.

Peste toate acestea le-am pus ulei si l-am amestecat bine ca fiecare bucata sa fie unsa bine.

Gratarul pregatit dinainte cu jar din destul de catre specialist(sotul)au trecut la partea cea mai putin placuta sa stai in bataia fumului dar rezultatul a fost deosebit asa ca a meritat.

Pentru ca guguluful a fost pentru ziua de ieri nu am putut sa-l pregatesc la gata pentru poza dar acum am putut posta fotografia doar la aceasta reteta sa puteti vedea si poza de final cum am servit.