Am procedat in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin deoparte pana ce m-am ocupat de legume. Am spalat legumele si verdeturile apoi, am taiat grob varza, ceapa verde rondele, ardeiul si rosia cubulete mai mari, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare. Mararul l-am tocat marunt Am stropit o tava de friptura cu putin ulei, am asezat toate legumele in tava ( amestecat), am presarat cu marar verde, crenguta de cimbru, putin chimen, sare si piper. Apoi am asezat pulpele deasupra si am turnat apa, vinul si cativa stropi de ulei si am introdus in cuptorul incazit cca 30 -40 min. Deasupra am asezat o bucata de hartie de copt. Dupa cele 30 min, am luat hartia si am mai lasat inca 10-15 min, pana ce s-au rumenit pulpele. Nici nu va pot spune ce aroma imbietoare era raspandita in toata casa :)) Pofta mare si un weekend placut!!