Intr-un vas se pune apa, praful de sare si Green Sugar-ul. Se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga silvoita si nuca taiata grosier. Se amesteca apoi se toarna esenta de rom si uleiul. Separat se amesteca faina, cacaoa si praful de copt. Se toarna peste amestecul lichid si se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute (sa treaca testul scobitorii). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se macina 2 lg de Green sugar pentru a obtine pudra si se presara deasupra peste prajitura. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!Intr-un vas se pune apa, praful de sare si Green Sugar-ul. Se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga silvoita si nuca taiata grosier. Se amesteca apoi se toarna esenta de rom si uleiul. Separat se amesteca faina, cacaoa si praful de copt. Se toarna peste amestecul lichid si se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute (sa treaca testul scobitorii). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se macina 2 lg de Green sugar pentru a obtine pudra si se presara deasupra peste prajitura. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna! Se presara deasupra cu zahar pudra vanilat!