Am mancat-o la o prietena mi-a placut . Am intrebat-o de unde are reteta.

Mi-a spus ca a vazut o emisiune la televizor, dar nu stie cum se numeste.

Daca cineva recunoaste reteta il rog sa-mi spuna cum se numeste ca sa trec denumirea corecta.

Vanata se spala, se taie cubulete si se pune intr-un castron cu apa si sare timp de 30 min. Dupa 30 min. se scot,se scurg si se calesc pana devin aurii.

Se scot pe un prosop sa se scurga de grasime.

Dupa ce s-au scurs se pun intr-un vas de yena sau castron.1 ardei gras taiat julien se caleste putin si se pune peste vanata in vas.

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc pana devin sticloas . Peste ele se adauga ardeiul taiat marunt si se calesc pana se inmoaie si ardeiul.

Tot la calit peste ceapa si ardei se adauga rosia,care a fost data pe razatoare.

Se fierbe sosul pana scade.

Se condimenteaza si se pune peste vinete si ardeiul calit.

Patrunjelul tocat marunt se adauga la sfarsit.se consuma calda, dar este foarte buna si rece