Nu am precizat cantitatile pentru ca ele variza in functie de numarul de persoane..deci asa: Cartofii se curata se taie felii si se fierb in apa cu sare 10 minute. Ouale se fierb si ele.

Intr-un vas yena uns cu unt sau ulei( eu am pus ulei de masline) se aseaza un rand de cartofi, unul de oua fierte taiate, unul de ciuperci taiate, apoi un rand de salam sasesc taiat fasii, apoi un rand de branza de oi si cascaval ras. Se repeta pana se umple vasul. Deasupra trebuie sa fie cascaval din belsug. Se stropeste cu un pic de ulei de masline si se da la cuptor. Aaa... am uitat sa zic ca eu dupa ce am pus fiecare strat de cartofi am pus condimente de toate felurile. Se da la cuptor aproximativ 30 minute. Dupa aceste 30 minute am scos vasul si am pus branza topita felii deasupra si am mai dat la cuptor 10 minute. Cand e gata se serveste cu ce doriti dumneavoastra..muraturi, iaurt,chiar si ketcup merge...

Pofta buna!