Am o revista de vreo 2-3 ani pe care am rasfoit-o zilele trecute si am gasit reteta acestei prajituri.

Cu mici modificari, am executat-o;rezultatul a fost senzational.

Punem untul intr-un vas impreuna cu zaharul si le mixam impreuna pana obtinem o crema.

Ouale le batem putin cu un praf de sare si cele 10 linguri de cafea.

Faina o amestecam cu cacao si praful de copt.

Peste crema de unt adaugam treptat ouale,alternand cu faina.

Dupa ce am terminat ingredientele adaugam nuca de cocos.

Punem compozitia intr-o tava(20X26) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180 timp de 25-30 de minute(valabil testul cu scobitoarea).

Intre timp amestecam continutul plicului de ciocolata calda cu laptele si cafeaua fierbinti.

Cand prajitura este gata,o scoatem din cuptor si facem cu o scobitoare o gaurim pe toata suprafata,apoi turnam peste ea ciocolata calda,inca fierbinte,dupa care mai bagam 5 minute in cuptorul stins,apoi o scoatem si o lasam sa se raceasca.

Servim prajitura cu nuca de cocos presarata deasupra.