Cele 2 tipuri de faina le-am pus intr-un castron si le-am amestecat cu putina sare. La mijlocul fainii am pus drogdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am lasat aprox 15 minute. Dupa 15 minute am adaugat untul topit impreuna cu uleiul si am framantat. Am adaugat treptat si restul de apa calduta pana cand am obtinut un aluat consistent pe care l-am lasat la crescut. Dupa aprox. 35-40 de minute coca isi dublase volumul.

Am impartit aluatul in 2 parti egale. O jumatate am instins-o intr-o foaie dreptunghiulara. Pe jumatate din dreptunghi am pus pesto de rosii si am distribuit cat mai omogen. Peste jumatatea cu pesto am suprapus cealalta jumate de aluat. Am taiat aluatul in fasii inguste. Fiecare fasie am rasucit-o si am asezat-o in tava pe hartie de copt. Am copt grisinele pana cand s-au rumenit putin.

Din restul de aluat am taiat bucatele mici. Pe un plan de lucru uns cu ulei de masline am intins aluatul pana cand am obtinut betisoare lungi pe care le-am trecut apoi prin rozmarin. Am copt betisoarele pe hartie de copt pana cand au fost usor rumenite.