Punem carne ala fiert,in apa cu 6-7 litri de apa rece,unde adaugam 1 lingura de sare.

Fierbem la foc mic,spumuind des.

Curatam morcovii,ceapa,telina si pastarnacul,apoi ardeiul caratat de seminte.

Fierbem pana cand carnea si legumele sunt patrunse,dar nu foarte fierte.

In supa ramasa adaugam galustele:Galustele le pregatim astfel: Batem spuma 2 albusuri,amestecam cu galbenusurile,agaugam 6-7 linguri de gris si 2 lingurite de unt(aprox 50 grame).

Compozitia trebuie sa fie mai consisitenta decat smanatana.

Cand supa clocoteste punem cate o lingura din amestec.

Lasam sa fierba 10 minute cu capacul acoperit.

La sfarsit adaugam patrunjel proaspat.

Daca galustele sunt prea moi adaugam o lingura de gris,daca sunt prea tari punem o lingurita de unt.