Pentru prepararea compozitiei se amesteca toate ingredientele: uleiul, zaharul, apa, faina, apoi gemul, nucile pisate, cacaoa, romul, sarea si praful de copt si bicarbonatul stins pana se face o compozitie omogena. Se ung formele cu ulei se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in fiecare forma si deasupra se pun visine. Aceasta compozitie se poate pune si intr-o tava, se pun visine deasupra iar dupa coacere se taie dupa dorinta. Formele se introduc la cuptor timp de o jumatate de ora. Vom incerca prajiturelele cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic de scobitoare inseamna ca sunt gata.

Pentru prepararea compozitiei se amesteca toate ingredientele: uleiul, zaharul, apa, faina, apoi gemul, nucile pisate, cacaoa, romul, sarea si praful de copt si bicarbonatul stins pana se face o compozitie omogena. Se ung formele cu ulei se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in fiecare forma si deasupra se pun visine. Aceasta compozitie se poate pune si intr-o tava, se pun visine deasupra iar dupa coacere se taie dupa dorinta. Formele se introduc la cuptor timp de o jumatate de ora. Vom incerca prajiturelele cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic de scobitoare inseamna ca sunt gata. Se servesc cu o lingurita de dulceata deasupra.