Pieptul de porc se bate putin, sau sa fie felii mai subtiri. Se condimenteaza cu sare, piper negru, boia de ardei iute, cimbru si maghiran. Se aseaza cate un carnacior pe fiecare felie si se ruleaza, se prind cu bete de frigarui. Ciupercile se spala bine si daca sunt mai mari se taie in doua sau patru, daca nu, atunci se lasa intregi. Ardeiul spalat se taie fasii mai mici, ceapa se taie solzisor, iar usturoiul marunt. Se aseaza carnea intr-o tava de friptura sau vas termorezistent. Asezam legumele, se mai presara foarte putina sare peste ele. Apoi se stropeste cu uleiul si se toarna vinul. Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit 30 min. Dupa aceea luam hartie si mai lasam 20-30 min, stropim din cand in cand cu sosul din tava. Servim cu cartofi natur, sau cu garnitura preferata ( care o doriti ). Pofta buna!!