Punem nutella intr-un vas si o topim pe baie de aburi ( sau la miscounde). Separam ouale. Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul pana devine o spuma tare. Incorporam galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul pudra cu pastai de vanilie. Adaugam apa minerala, praful de copt, esenta de rom si le omogenizam. Punem si nutella topita, apoi faina in ploaie. La sfarsit adaugam coaja rasa de lamaie.

Ungem o tava de guguluf ( sau una normala de chec) cu unt si o tapetam cu faina bine. Turnam compozitia in ea si o introducem in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita pentru coacere. Dupa vreo 35-40 de minute verificam daca este copt ( facem testul cu scobitoarea). Cand este gata il scoatem sa se raceasca.

Il puteti lasa simplu, pudra cu zahar sau glazura. Merge perfect langa cafeluta de dimineata (la mine a fost o ciocolata calda). Sa aveti pofta!Sursa de inspiratie