De ce am ales acest titlu?! ptr ca e o reteta in care ies niste chiftelute foarte gustoase si nici macar nu sunt prajite! Aceste chiftelute le fac mai des ptr fetitele mele, dar merg foarte bine ca antreu la orice masa festiva cu diferite garnituri.

Azi, am avut de umblat si nu am avut timp sa gatesc, asa ca m-am pus repede pe treaba ca fetitelor le era foame!Amestecam toate ingredientele in afara de unt si sucul de lamaie. Lasam putin la frigider, apoi intr-o cratita (tefal de preferinta ca sa nu se lipeasca), formati cheftelute mici ca niste mingiute si le asezati cat cuprinde; acoperiti cu capac si lasati la foc moale pana se umple de zeama (e apa din carne, sau din ceapa), apoi descoperiti si lasati pe foc pana nu mai ramane apa dar sa le intoarceti din cand in cand ca sa nu se prinda. Cand nu mai au deloc zeama, atunci puneti putin unt, cam o lingurita si amestecati si lasati inca cateva minute pana prinde o culoare mai inchisa. La urma, stoarceti putina lamaie deasupra si luati de pe foc!Pofta buna!