Cred ca nu exista ceva de mancare care sa-mi faca mai multa placere decat acest fel la micul dejun( am pus asta si in interviul de aici de pe site)... mamaliguta cu branza, unt si smantana si un ou ochi e o delicatesa! Dar oare...de ce imi place mie atat de mult? Cred ca imi aduce aminte de duminicile din copilarie cand la prima ora a diminetii ne chema tata la masa....mmmmm....cat de placut e sa imi amintesc!Simplu usor si tare gustos!Am preparat o mamaliguta mai vartoasa dintr-o cana de malai, desigur ca am pregatitt mai multe portii din ea.

Restul e simplu si stie toata lumea ca nu e ceva greu sa prepari o mamaliguta pe randulete asa ca nu am sa va descriu foarte detaliat...

Am pus un inel culinar, am pus primul strat de mamaliga, untul si branza deasupra, din nou mamaliguta, am pus smantana, deasupra branza si am invelit totul cu o felie de cascaval. Se da la cuptor pana se topeste cascavalul si se intinde frumos peste mamaliga.

Deasupra am servit cu un ou preparat ochi in tigaie cu ulei de palmier.

De regula aspectul pe care il prefer e unul mai taranesc si o prepar in tavite de lut speciale sub forma de bot...aici e doar pentru poza! :))))Savuroasa budinca de mamaliguta cu branza!Eu sunt ovo-lacto-vegetariana si de aceea am preparat budinca fara carnaciori sunculita sau alte cele...insa nimic nu va opreste sa va faceti poftele adaugand cate putin din preparatele traditonale afumate sau nu...