1. Se amesteca uleiul, zaharul si apa cu un tel. Se adauga nuca si faina cernuta si amestecata cu praf de copt, amestecand permanent. 2. Apoi cacaua, sarea romul. Aluatul trebuie sa curga. 3. In forme mici de tarta puneti hartie speciala pentru muffins si umpleti 2/3 (cam 3 linguri compozitie). 4. Lasati la cuptor (aproximativ 20 minute), incercati din cand in cand cu o scobitoare.1. Se amesteca uleiul, zaharul si apa cu un tel. Se adauga nuca si faina cernuta si amestecata cu praf de copt, amestecand permanent. 2. Apoi cacaua, sarea romul. Aluatul trebuie sa curga. 3. In forme mici de tarta puneti hartie speciala pentru muffins si umpleti 2/3 (cam 3 linguri compozitie). 4. Lasati la cuptor (aproximativ 20 minute), incercati din cand in cand cu o scobitoare. Adaugati eventual gem sau dulceata de visine, cirese in compozitie (in cazul acesta este nevoie de mai multa faina si mai putin zahar). Le puteti orna cu ciocolata de post topita sau puteti sa le folositi ca baza pentru cupcakes. Sau pur si simplu pudrate cu zahar. Puteti la fel sa turnati compozitia in tava si sa coaceti blat pentru tort de post. Iese pufos. Nu va mai fi necesar sa il insiropati.