1.

Pregatim perisoarele: carne tocata, 1 ou, verdeata, sare, piper, orez2. Razuim radacinoasele si le punem in oala la calit cu putin ulei d emasline. Adaugam fasolea taiata feliute, mazarea, ardeiul taiat cubulete, varza fidea. Adugam apa fierbinte . Lasam sa fiarba, cand da in clocot formam bilute si le introducem in oala. Lasma sa fiarba cca 15 min, si adaugam conopida si cartofii razuiti si ei. Se fierb toate pana legumele sunt fierte bine. 3. Smantana o amestecam cu un galbenus de ou si turnam putin cate putin de supa din oala - turnam continutul peste supa (oala o tragem de pe foc, sa nu se branzeasca smantana in oala). Dam iar in clocot putin, adaugam otet (eu am pus de 2 feluri - de pe muraturi si otet normal de vin alb) Stingem focul si adaugam in oala verdeata tocata fin.4. Servim cu ardei iute.