Daca mai mergeti la piata veti gasi inca toate legumele necesare acestui ghiveci usor din legume.

Si daca vreti sa adaugati si alte legume, cu siguranta va va iesi ceva foarte bun, numai bun pentru postul care a inceput......

Curatam cepele si ardeii, ii spalam si stergem, apoi ii taiem marunt.

Fasolea o rupem in bucati de 2 cm daca este mai lunga.

Curatam cartofii, ii spalam, apoi ii taiem in cubulete mici.

Spalam orezul in mai multe ape.

Intr-o tigaie non aderenta punem doi stropi de ulei si sotam ceapa si ardeii colorati pina se inmoaie.

Adaugam si rosiile taiate cubulete si le sotam impreuna cu celelalte legume.

La sfarsit adaugam ciupercile, fasolea si cartofii,amestecam sa se omogenizeze si lasam sa fiarba.

Daca legumele nu au lasat destul sos, adaugam o canita cu apa si lasam legumele sa fiarba cam 15-20 de minute, apoi adaugam orezul spalat.

Il lasam si pe acesta sa fiarba la foc mic 10 minute, apoi putem servi ghiveciul cald.

Pofta mare !