1 Se bate frisca spuma. 2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul. 3 Se pune la foc gelatina cu coaja si sucul de lamaie. 4 Amestecam frisca cu ouale spumate, apoi adaugam gelatina calduta ( nu prea calda ) 5 Se pune compozitia in pahare, castronase. . . si se da la rece pt. 1 ora 6 Se serveste cu sirop ( mai gros), sau cu ciocolata topita. ( eu am folosit sirop de afine si ciocolata.1 Se bate frisca spuma. 2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul. 3 Se pune la foc gelatina cu coaja si sucul de lamaie. 4 Amestecam frisca cu ouale spumate, apoi adaugam gelatina calduta ( nu prea calda ) 5 Se pune compozitia in pahare, castronase. . . si se da la rece pt. 1 ora 6 Se serveste cu sirop ( mai gros), sau cu ciocolata topita. ( eu am folosit sirop de afine si ciocolata.