Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiuneApoi adaugam pUntul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiuneApoi adaugam pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine.

Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare, si praful de copt.

Totul se adauga peste compozitia ciocolatoasa. Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore.

Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar prafSe aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta de 4 cm intre ele.

Se vor coace la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit. Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca.

Se pastreaza in caseroleReteta propusa de Seima