Nu mi-a iesit mie asa frumos ca si cel facut de Gaby,dar a fost foarte bun si mai ales apreciat de oaspetii mei.

Cred ca urmarind pozele va puteti inchipui mirosul imbietor de friptura si paine de casa proaspat scoasa din cuptor.

Eu am taiat cotletul pe lungime,obtinand astfel doua bucati mai inguste,mult mai potrivite pentru un platou rece.

Pentru ca unii s-ar putea sa inlature crusta de condimente,am condimentat mai intai carnea cu sare,piper,boia si usturoi.

Am amestecat apoi boabele de condimente,le-am pus pe o folie si am tavalit cotletul prin ele,formand o crusta.

Le-am rulat cu folia si le-am pus la rece cateva ore.

Apoi le-am prajit cu grija pe grill,pe toate partile,avand grija sa nu le intep.

Le intoarceti cu un cleste sau cu doua linguri.

Astfel sucul carnii va ramane la interior.

Am transferat apoi cotletele intr-o tava cu hartie de copt si le-am lasat la cuptor 45 de minute.

Gaby le-a lasat 30 de minute.

Mie mi s-a parut destul de tare carnea dupa acest timp,asa ca le-am mai lasat putin.

Cotletul de regula este o carne mai seaca si uscata,asa ca nu va asteptati la o friptura prea moale.

Se lasa sa se raceasca acoperit cu o folie,abia apoi se feliaza.

Sursa