Bantuiam pe urmele Dittei Von Tease al carei parfum il ador si am descoperit o fotografie cu ea pe tocuri gatind elegant in bucatarie ... ce credeti, niste fursecuri soricei.

M-am inspirat de acolo, am modificat purin, inclusiv statul pe tocuri care la mine e rar si implica si spatiu de desfasurare ...covor rosu etc .. in fine, i-am facut si si mancat dar abia acum postat.

Pentru cine vrea si poate... sa-i faca si pe tocuri :))) eu facut si mancat in sosete de iarna pe langa cuptor :)))Preincalziti cuptorul la 350 de grade. Intr-un castron mare, se freaca untul cu un mixer electric pana devine usor si pufos, aproximativ 1 minut. Se adauga atat zaharul pudra cat si zaharul normal si se amesteca. Adaugam un ou si esenta de vanilie si de migdale si batem pana se combina bine. Intr-un castron separat, se amesteca faina si migdalele usro prajite si macinate fin. Adaugati amestecul de faina la amestecul de unt si combinati.

Luati in palma cam 1 lingura de aluat and rulati-o intr-un oval. Asigurati-va ca o parte e un pic subtiata, alungita pentru a forma nasucul. Puneti fursecurile pe o foaie de copt si lasati spatiu intre ele cam 2 cm distanta. Infigeti feliutele de migdale drept urechiuse si coditele din bucatele de taietei.

Coaceti cam 15-20 de minute pana incep sa se rumeneasca apoi scoateti si serviti reci.

Desenati ochii si nasul cand s-au racit.daca nu aveti decat migdale macinate si nu mai aveti din ce face urechiusele puteti improviza din niste fulgi de porumb