Detalii Prajitura cu miere si multa frisca
Se face o coca din toate ingredientele (mai putin smantana) si se lasa la rece 24 de ore. Se imparte in 3 parti si se coc 3 foi pe dosul tavii. Coca se intinde mai greu pt ca e destul de tare si contine si nuca, dar cu putina rabdare iese. Se bate smantana si se face frisca dupa gustul fiecaruia, cu sau fara zahar. Intre foi se pune frisca si ... aproape gata. Aproape, pentru ca se pune la rece sa se inmoaie foile min. 12 ore. E o prajitura care nu are un aspect deosebit, dar are un gust absolut extraordinar, e racoroasa si poti mana la nesfarsit. Ca defect major: o incepi azi si o mananci poimaine.
Se face o coca din toate ingredientele (mai putin smantana) si se lasa la rece 24 de ore. Se imparte in 3 parti si se coc 3 foi pe dosul tavii. Coca se intinde mai greu pt ca e destul de tare si contine si nuca, dar cu putina rabdare iese. Se bate smantana si se face frisca dupa gustul fiecaruia, cu sau fara zahar. Intre foi se pune frisca si ... aproape gata. Aproape, pentru ca se pune la rece sa se inmoaie foile min. 12 ore. E o prajitura care nu are un aspect deosebit, dar are un gust absolut extraordinar, e racoroasa si poti mana la nesfarsit. Ca defect major: o incepi azi si o mananci poimaine.