Hrisca se spala si se pune la hidratat in apa fierbinte, circa 2-3 ore. Se pregatesc legumele:- ceapa si ardeii se toaca marunt;- morcovii si telina se dau la razatoare;- varza se taie fasii. Carnea se spala si se taie cuburi. Se condimenteaza cu boia dulce, cimbru, sare si piper. Se lasa la rece circa 30 minute. Carnea condimentata se prajeste intr-o tigaie in putin ulei, dupa ce s-a rumenit se adauga un strop de bere, un chili uscat si se lasa pe foc circa 10-15 minute. Intr-o tigaie adanca, poate fi wok, se pune putin ulei de floare soarelui iar dupa ce s-a incalzit se caleste circa 1 minut ceapa, se adauga apoi morcovii si telina iar dupa alte 2 minute, varza. Se adauga hrisca strecurata. Carnea se adauga peste amestecul de hrisca si legume. Spre final se adauga ardeii si usturoiul zdrobit sau taiat marunt. Se condimenteaza dupa gust cu putin Delikat, sare si piper.

La final se presara marar fin tocat.

Pofta buna!