O reteta de un tort pufos si consistent, perfect pentru orice ocazie !Pentru Blat :Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece,treptat zaharul se bate pana se face bezea.

Galbenusul se freaca cu cele 2 linguri de ulei si se incoporeaza usor un albus batut bine.

Se adauga faina cu praful de copt cernute, amestecand usor cu o lingura de lemn de sus in jos, iar la sfarsit adaugam cacao.

Se toarna intr-o forma unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina,Il lasan 25-30 min depinde de cuptor. Il lasam la racit si se taie in 3 blaturi.

Intre timp facem crema: punem toata Nutella intr-o oala, adaugam esenta de rom si cele 2-3 linguri de lapte (cat sa se formeze o crema ca sa o putem intinde pe blaturi). O dam de pe foc. Punem intr-o tigaie nucile si putin zahar cat pentru a se carameliza si le adaugam in crema facuta.

Facem siropul din apa si zahar si insiropam bine cele 3 blaturi. Punem pe rand un blat si un strat de crema iar la sfarsit il putem orna cu ciocolata alba ( eu asa am facut) .