Saram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o lSaram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins bine, punem carnea si o lasam 4-5 minute pe o parte, apoi scoatem usturoiul si ramura de rozmarin ( daca sta prea mult, da o tenta amaruie-nu pe gustul fiecaruia) si intoarcem carnea pe partea cealalta si lasam 4-maxim 5 minute. (Nu se intoarce de mai multe ori, nu se apasa, nu se inteapa, nu se fac taieturi !!!).

Pentru papila mea, asa e perfecta-medium.

Cand este roz in mijloc, iar sucul e clar, nu sangeros .

Eu am facut cartofi prajiti-chips. Jamie i-a avut fierti, apoi i-a rumenit scurt in uleiul de la carne.

Alte retete recomandate: