Ficatul se taie felii potrivite,se clatesc bine sub jet de apa se pun intr-un castron si se lasa in lapte cel putin 30 minute pentru a devenii mai fraged,sa nu fie uscat.

Pe o farfurie se pune hartie,se aseaza feliile de ficat si se tamponeaza cu o alta hartie.

Se pun la prajit in ulei de masline,se prajesc bine pe ambele parti cateva minute,dupa care se scot pe o farfurie.

In tigaia unde s-a prajit ficatul se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat feliute,se calesc bine si se adauga vinul.

Se muta totul intr-o craticioara,se pune si ficatul,faina se subtiaza cu apa si se adauga amestecand continuu.

Asezonam cu vegeta,piper alb,boia dulce si praf de paella.

Pulpa de rosii o punem in blender pentru a se pasa bine si o adaugam in craticioara,amestecand des.

Se adauga putin patrunjel proaspat cand este gata.