Cureti si tai prazul bucati de 5-6 cm. lungime. Fiecarei bucati scoti miezul, pastrezi tuburile obtinute si restul il toci si-l pui la prajit. Adaugi orezul ales si spalat si stingi cu putina apa, pui sare si piper dupa gust si lasi 15 min la fiert . Umpli fiecare tub de praz cu acest amestec. Calesti ceapa si dupa ce s-a aurit ii pui faina pe care o stingi cu bulionul desfacut in apa, apoi adaugi tuburile de praz si o mai lasi la foc aproximativ 15 min.

Cureti si tai prazul bucati de 5-6 cm. lungime. Fiecarei bucati scoti miezul, pastrezi tuburile obtinute si restul il toci si-l pui la prajit. Adaugi orezul ales si spalat si stingi cu putina apa, pui sare si piper dupa gust si lasi 15 min la fiert . Umpli fiecare tub de praz cu acest amestec. Calesti ceapa si dupa ce s-a aurit ii pui faina pe care o stingi cu bulionul desfacut in apa, apoi adaugi tuburile de praz si o mai lasi la foc aproximativ 15 min. Se poate servi simplu sau cu mamaliguta.