Se incinge cuptorul la 200 C. Cu ajutorul unui cutit mic ascutit, se cresteaza in lung fiecare medalion astfel incat sa obtineti un buzunar. Se amesteca branza mascarpone cu rosiile uscate, maslinele,parmezanul,verdeata tocata si ea apoi se umple cu grija cu cate un sfert din amestec fiecare medalion si se netezeste crestatura pentru a o inchide. Se ung medalioanele cu putin ulei, aprox. o lingurita de fiecare, si se condimenteaza din belsug. Se asaza pesmetul pe o farfurie mare si se asezoneaza. Se tavaleste fiecare medalion prin amestecul de pesmet. Se asaza apoi intr-o tava putin adanca, unsa in prealabil cu putin ulei, alaturi de rosii (acestea nu se desprind de pe vrej). Se stropeste cu restul de ulei. Se lasa la cuptor pentru 30-35 de minute pana ce medalionul se patrunde si se rumeneste. Se asezoneaza cu frunze de busuioc si se serveste alaturi de piure de cartofi si salata.